Вести

Владимир Орлић посетио ГрО СНС Суботица

Потпредседник Главног одбора СНС Владимир Орлић посетио је данас Градски одбор Суботица. Добродошлицу су му пожелели координатор за Севернобачки округ испред Извршног одбора, Драган Поповић, председник Градског одбора, Стеван Бакић, генерални секретар ГрО Суботица, Александар Медаковић и остали чланови ГрО, који су изразили велико задовољство посетом Орлића.

Обраћајући се члановима Градског одбора, Владимир Орлић је нагласио да наши људи, паметни и разборити, итекако могу да процене ко заслужује поверење, а ко не.

„Умеју добро да разлуче ко је онај ко своја обећања испуњава и ко доноси резултате", рекао је Орлић и додао: „Када грађани  буду требали да бирају, бираће хоће ли ту прошлост, хоће ли све оно што је она подразумевала, таворење и пропадање, и оне и онакве плате и пензије, изгубљена радна места и закатанчене фабрике, или хоће на другој страни ово што смо ми, ово што сте ви, чему припадамо заједно, и оно што је правило те историјске промене од ипсилон крака, преко аутопутева, клиничких центара, научних института. Хоће ту успешну Србију, своју, слободну, самосталну, ону која је решила да се бори и побеђује", закључио је Орлић.

Такође, једногласно је речено да ћемо се борити за оно што нам је најважније, а то је наша Србија!

„Сложно настављамо путем победе и напретка - оним који је утврдио председник  Србије Александар Вучић", рекао је на крају Владимир Орлић.