Вести

Хуманитарна акција Уније жена СНС Суботица

Једна од најважнијих ствари које можете учинити је да људима дате до знања да нису сами, а управо тиме руководиле су се чланице Уније жена Градског одбора Српске напредне странке Суботица, када су организовале акцију у којој су уручиле поклон пакете вишечланој породици, која живи у Верушићу, приградском суботичком н

Активисти СНС и овог викенда у разговору са грађанима

Активисти Градског одбора Српске напредне странке Суботица, месних одбора Ново Село, Келебија, Прозивка, Александрово, Биково и Верушић, организовали су инфо штандове на више локација у својим срединама.

Активисти СНС Суботица честитали суграђанкама Дан жена

Чланови Градског одбора Српске напредне странке Суботица, у својим месним одборима, симболичном поделом ружа и саксијског цвећа, на неколико локација у својим срединама, честитали су суграђанкама Дан жена.

Почело прикупљање подршке Вучићу, Бакић и Пастор заједно потписали

Одмах по објављивању кандидатуре Александра Вучића за председника државе на предстојећим председничким изборима, чланови и присталице Српске напредне странке у Суботици почели су да пристижу у страначке просторије, те су за кратко време створене гужве на свим пунктовима.

Активисти СНС Чантавир у свакодневном контакту са грађанима

Чланови Градског одбора Српске напредне странке Суботица, Месног одбора Чантавир, свакодневно су у контакту са суграђанима, те често организују акције помоћи породицама слабијег материјалног стања.

Pages