Вести

Видовдански коктел ГрО СНС Суботица

Градски одбор Српске напредне странке Суботица  у славу Видовдана приредио је  свечани коктел обележивши тако, у присуству великог броја чланова, један од  најзначајнијих догађаја у српској историји.

Присутнима се обратио Стеван Бакић, председник Градског одбора, подсетивши да  Видовдан симболизује слободу, херојство,  неговање патриотизма и представља срж српског бића.

Како је истакао, окупљање чланова Српске напредне странке уједно значи и подршку и изражавање  јединства са нашим народом на Косову и Метохији и нагласио да је сада,  више него икада, потребна снажна подршка  председнику Републике Александру Вучићу, у напорима да очува мир, и тако  омогући будућност нашег народа у јужној српској покрајини.

„Видовдан у сваком нашем човеку буди посебна осећања и сећања на прошлост која је често бивала и тешка, и трагична. Видовдан је срж српског националног идентитета који ће живети све док живи и сећање на косовске јунаке. Наша обавеза је да се трудимо да се  и наш град и наша земља развијају у миру и благостању и да, чувајући завет предака, потомцима оставимо снажнију и напреднију Србију" поновио је Бакић.

Свечани коктел  реализован је из личних донација чланова и симпатизера Странке.