Вести

Васкршњи штандови ГрО СНС Суботица се настављају

Уочи најрадоснијег хришћанског празника, Васкрса, за вернике који празнују по јулијанском календару  Градски одбор Српске напредне странке  Суботица, Месни одбори Центар 1, Дудова шума, Кертварош, Центар 2, Центар 3, Зорка, Пешчара, Гат,  Мали Радановац, Палић, Велики Радановац,  Вишњевац, Бачко Душаново, Келебија, Таванкут и Љутово, Мали Бајмок, Бачки Виногради, Хајдуково,  Шупљак, Бајмок, Мишићево и Стари Жедник, традиционално су организовали  штандове.

Како истичу активисти,  поклони су припремани с љубављу, како највећи хришћански празник и налаже, а даривање  је део празничног духа који су активисти уочи празника који слави победу живота, желели да поделе са комшија.

Све штандове обишли су један од повереника Градског одбора и члан Главног одбора Српске напредне странке Стеван Бакић и  Александар Медаковић, секретар суботичког Градског одбора. Бакић је, у разговору са грађанима, истакао колико је важно да у времену великих изазова пред којима се налазимо сложно и заједнички радимо, градећи мостове поверења и разумевања, како би допринели напретку и просперитету.

„Предуслов за то су мир и стабилност, а председник Вучић једини је који истим интензитетом, искуством и знањем обезбеђује мир и стабилност за нашу земљу" рекао је.

Активисти и функционери Странке су за своје суграђане припремили ускршње поклоне, у знак пажње, а поклони су обезбеђени из личних средстава чланова и симпатизера.