Вести

Убедљива подршка Суботичана на парламентарним и покрајинским изборима

Суботица је одлучила да је републичка листа „ Александар Вучић – Србија не сме да стане” и покрајинска листа Александар Вучић – Војводина не сме да стане" победник парламентарних и покрајинских избора у Суботици!

Убедљивом победом још једном је потврђена исправност политике коју водимо, која значи будућност за нашу земљу, сигурност и безбедност за наше грађане, још фабрика, изграђених школа и болница, али и веће плате и пензије.

Изборна листа “Александар Вучић – Србија не сме да стане” освојила је 41,3 одсто гласова, а 26.125 Суботичана поклонило је поверење  Александру Вучићу и Српској напредној странци, и тако се јасно определило за наставак свих инвестиционих улагања, за стабилност, одговорност, опредељеност за даљи напредак и наставак развојне политике Србије као лидера у региону.

„Од срца ХВАЛА  члановима, симпатизерима и свим грађанима Суботице на датој подршци Српској напредној странци, коалиционим партнерима окупљеним око листе коју предводи Александар Вучић  и странкама које су подржале и препознале нашу политику" рекао је на прес конференцији после поноћи председник Градског одбора Стеван Бакић.

„Веома сам поносан на чињеницу да су Александар Вучић и Српска напредна странка добили огромно поверење грађана и да допринос републичке и покрајинске владе свим развојним пројектима и мерама које значе бољу будућност града није заборављен".

Листа  „Александар  Вучић – Војводина не сме да стане” добила  је близу 40 одсто гласова. На изборима за посланике у Скупштини  Аутономне покрајине Војводине, подршку Српској напредној странци дало је око 24.000 грађана.

Због свега што смо урадили у претходном периоду , због подршке коју смо све време имали са виших нивоа власти, због многих инвестиција које су други обећали а ми завршили, поносно смо изашли пред бираче а грађани су препознали резултате нашег рада, препознали су дела која говоре више од речи, и препознали су наше настојање да заједно градимо модерну и снажну Србију.

Јер Србија не сме да стане,

Jер Војводина не сме да стане,

Jер Суботица не сме да стане.

Живела Суботица!

Живела Србија!