Вести

Савет за омладину и Унијa жена СНС Суботица обележили 8. март

Заједничком симболичном акцијом Савета за омладину и Уније жена Градског одбора СНС Суботица, организованом поводом 8. марта, на Тргу слободе, обележен је Међународни дан жена.

Ово је мали знак пажње којим су се омладинци суботичког одбора, на симболичан начин, даривајући пригодним поклонима обезбеђеним личним прилозима чланова и симпатизера странке, захвалили женама за све што чине за наше породице и целу заједницу, подсећајући на речи из честитке дамама председника Вучића, да је свака од жена, једнако велика хероина и да су њихова дела, залагање, енергија оно што помаже да одржимо Србију на путу мира, стабилности и просперитета.

Чланице Уније жена истакле су у разговору са својим суграђанкама да овај дан не треба да буде једини дан када даме примају знак пажње, и изразиле задовољство чињеницом да су чланице ове политичке партије у највећој мери део актуелних политичких збивања.

„Захваљујући политици Српске напредне странке и председнику Александру Вучићу, у великом броју учествујемо у страначким органима и активностима, те поносно представљамо и заступамо свој пол. Корачајући стопама жена које су започеле борбу за равноправност пре више од једног века, и положајем који данас имамо у друштву у свим сферама пословног и уопште јавног живота, доказујемо да је наша борба вредела", кажу чланице Уније жена суботичког Градског одбора.