Вести

Састанак проширеног састава ГрО СНС Суботица

Проширени састав Градског одбора Српске напредне странке Суботица  одржао је састанак којим су председавали председник истог, Стеван Бакић, координатор испред Извршног одбора, Драган Поповић и његови помоћници, Бруно Килић и Ђорђе Тришић.

Бакић је подсетио чланове о реализованим активностима, и наговестио нове. Он се, такође, осврнуо да све пројекте који су за Суботицу важни а који ће, синергијом сва три нивоа власти, донети грађанима велике бенефите. Како је истакао, све је то резултат мудре политике председника Републике, Александра Вучића.

„Један од пројеката који је веома битан јесте врза прига, што значи за Суботицу да ће бити на сат времена времена од наше престонице. То, уједно, значи и потпуно другачији, нови начин живота, али и нова радна места, бољи квалитет живота и потпуно други начин живота", додао је Бакић.

Координатор, Драган Поповић, говорио је о томе да је направљен план за наредни период, и указао на чињеницу да сy активности Градског одбора довеле до тога да, што смо ми више одговарали, људима помагали, то нам се више људи обраћало за помоћ.

„Тако је изграђено додатно, и учвршћено, поверење грађана у самог председника Вучића", рекао је Поповић, и додао, да Србија има озбиљног и јаког лидера који зна како да иде у сусрет догађајима, уз констатацију да су труд, упорност, непосредна и константна комуникација са грађанима једини пут до жељених резултата.

На састанку је поново наглашена недвосмислена подршка председнику Вучићу, у борби за очување мира и стабилности, а Градски одбор Суботица спремно чека предстојеће изборе, без обзира на датум њиховог одржавања.