Вести

Састанак Окружних одбора Севернобачког и Западнобачког округа

Градски одбор Српске напредне странке Суботица био је домаћин састанка Окружног одбора Српске напредне странке Севернобачког округа, који чине Градски одбор Суботица и Општински одбори Бачка Топола и Мали Иђош, као и Западнобачког округа, који обухвата Градски одбор Сомбор и Општинске одборе Кула, Апатин и Оџаци.

Састанку су присуствовали члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић са сарадницима, координатор за Севернобачки и Западнобачки округ испред Извршног одбора, Драган Поповић и помоћник координатора Бруно Килић.

У свом обраћању Весић је говорио о реализацији пројеката који ће на северу Србије бити реализовани, а који ће својим ефектима значајно побољшати живот грађана на северу земље.

Он је рекао да се у Србији није стало са инвестицијама у инфраструктуру упркос економској и енергетској кризи на тлу Европе. Весић је рекао да Србија, чак и у поређењу са много економски богатијим земљама иде у правом смеру и да је то све продукт спровођења једне стабилне и праве политике.