Вести

Саопштење ГрО СНС Суботица

Градски одбор Српске напредне странке Суботица најоштрије осуђује данашње гнусне сцене и речник непримерен иоле пристојном човеку, на  протесту који је имао само један циљ: позив на убиство председника Александра Вучића!

Да у сваком злу има нешто добро управо је показало ово окупљање, јер је био идеална прилика да грађани виде како опозиција претње смрћу, вређање и псовке назива  "протестом против насиља".

Опозиција је данас грађанима Србије приказала, заправо, протест против морала и пристојности, и не може се окарактерисати другачије него као највећа срамота која је задесила  Србију. „Протест против насиља" организовали су главни хушкачи на насиље, јер како другачије протумачити поруке Срђана Миливојевића да ће председников син и брат завршити као Гадафи у шахту?

Дубоко верујемо да ће све надлежне институције  реаговати и у што скоријем року  Бркића и уличну  дружину  сместити тамо где им је и место - иза решетака.

Од свега, ипак, најтужније је непоштовање страдалих и њихових породица, али и жртава које се још боре за  живот, зарад покушаја да се изазове нестабилност и на најгори начин прикупе политички поени.