Вести

Саопштење ГрО СНС Суботица

Градски одбор Српске напредне странке Суботица, у данима када Србија одаје почаст настрадалима, позив опозиције на улице и на немире оцењује као најнижи морални чин, какав није виђен одавно на политичкој сцени Србије.

На крајње непримерен, гнусан начин, опозиција без имало стида и морала, јефтиним политичким поенима, окривљује председника Вучића и Владу Републике Србије за трагедије чији су починиоци монструми.

Колико може неморала стати у намере лицемера који се изласком на улице играју  овако тешком ситуацијом?

Какви су то људи  и какав је то ментални склоп оних који  међу грађане Србије у ове дане туге и  незапамћене трагедије која је многе породице завила у црно, уносе немир међу грађане?

Не дозвољава нам опозиција да саосећамо са породицама невино страдалих, показујући нормалном  човеку незамисливо непоштовање према свим жртвама, а  користећи несрећу да нападају председника Александра Вучића, да блате своју државу и позивају на протесте.

Дотакли су дно користећи овакве трагедије за политиканство. Срамотно је да под изговором овакве трагедије која је задесила Србију позивају на некакве скупове, под изговором да су они ти који мисле на грађане и њихову безбедност.

Градски одбор СНС Суботица пружа пуну подршку председнику Вучићу  и Влади Републике Србије у намери да у овим тешким данима предложеним новим мерама уради све како би се овакве трагедије спречиле, у уверени да ће нове мере дати резултате, и да ће се држава обрачунати са злом и починиоцима оваквих дела.