Вести

Саопштење Градског одбора СНС Суботица

Градски одбор Српске напредне странке Суботица у потпуности и недвосмислено  подржава сваку одлуку председника Србије Александра Вучића, па и ону која изражава спремност да изађе на изборе.

Под његовим вођством Србија води политику озбиљности водећи се интересима Србије и српског народа, политику засновану на модерном просвећеном патриотизму који не познаје насиље него мудрост.

Ако су избори  једина шанса да се коначно рашчисти политичка сцена Србије, да бисмо наставили даљи развој Србије не дозволивши  да се уруши све што је Србија под лидерством Александра Вучића урадила, народ треба да се изјасни ко жели да га води.

Чланство Српске напредне странке у Суботици има пуно поверење у политику коју председник спроводи, јер иза Александра Вучића  стоје резултати  видљиви на сваком кораку и успеси који су препознатљиви. Србију у времену које је пред нама, чекају крупне и  тешке одлуке у спољњој и унутрашњој политици, а у таквој ситуацији државу не може да води нико осим снажног лидера какав је Александар Вучић.

Ми немамо дилему ко је тај који поседује неопходну одговорност и одлучност  да може да нас води кроз време које тражи храброг и доследног, мудрог и искреног.

Градски одбор у Суботици чврсто стоји иза свог председника и верује у исправност, визију и резултате његове политике и одлука које доноси.

Наша политика је свакодневна, искрена  и доследна борба за Србију и наш народ, борба за очување интереса нашег народа на КиМ која је наш највиши интерес,  и спремни смо у било ком тренутку да се на изборима суочимо са вољом народа, уверени да је  државотворна политика коју симболизује председник Вучић једина исправна политика која Србији доноси мир, стабилност, самосталност и развој.