Вести

Саопштење Градског одбора СНС

Градски одбор Српске напредне странке Суботица најоштрије осуђује понашање опозиционих посланика у Скупштини Србије и њихове насртаје на председника државе Александра Вучића. Згранути смо нецивилизацијским понашањем опозиционих посланика у Скупштини Србије, и срамно је каква је слика из српске Скупштине данас отишла у свет.

Како назвати овакво понашање ако не недвосмисленим покушајем да се изазове државни удар! Једино што је у данашњем вандализму у Скупштини добро јесте чињеница да су многе присталице опозиције који су чланове Српску напредну странку годинама називали примитивцима, сада показале целој Србији своје право лице - примитивизам на нивоу!

Данашње њихово понашање потире сваки вид патриотизма и пијетета према српским жртвама на Косову и Метохији, и даје сваком грађанину у Србији јасну слику каква би била Србија на чијем челу не би био Александар Вучић - катастрофа са несагледивим последицама по државу и народ Србије.

Народ је питан и народ је рекао своје! Сваки пут све убедљивија била је подршка човеку који је данас на најгнуснији начин био изложен линчу од оних који су показали народу своје право лице!

Данас када је мудрост најважнија у заштити српског народа на Косову и Метохији и очувању мира и стабилбоати, Градски одбор Српске напредне странке у Суботици даје пуну подршку нашем председнику!!

 

Живела Србија, живео наш председник Александар Вучић!