Вести

Пригодни поклони здравственим радницама поводом 8.марта

Поводом обележавања Међународног дана жена, Градски одбор Српске напредне странке Суботица није заборавио на здравствене раднице. Чланови Месног одбора СНС Кертварош, поштујући епидемиолошке мере, припремили су за даме које раде у респираторној амбуланти суботичке Опште болнице пригодне поклоне, цвеће и чоколаде. Поклони су купљени из личних средстава чланова и симпатизера странке.


"У борби против вируса Ковид-19, међу здравственим радницима велику улогу имају жене, па је 8. март био прилика да им се на овај симболичан начин укаже поштовање и захвалност", рекао је један од учесника акције испред МО Кертварош.


Годину дана је како се цео свет суочава са пандемијом Корона вируса, а на првим линијама фронта су здравствени радници, међу којима је велики број жена, свакодневно се борећи за људске животе.


Све оне су наши хероји којима се дивимо и уважавамо их свих 365 дана у години, а Дан жена је прилика да им се најискреније захвалимо за велику посвећеност и пожртвованост. 
Moжeмo бити пoнoсни нa oнo штo смo кao грaд и зeмљa пoстигли, aли je вaжнo дa сa oвoг мeстa пoшaљeмo пoруку свима њима дa нису сaмe.