Вести

Предстојећи избори одлучиће у ком ће смеру Србија ићи

Пред нама су, 17. децембра, избори који ће одлучити даљи смер у којем ће Србија ићи. Ови избори одлучиће да ли ће визија даљег напретка Србије остати стварност или ћемо се вратити у прошлост и закатанчене фабрике.

Представници листе “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” Ирена Вујовић, Синиша Мали, Весна Читаковић Ђуришић и Жељко Ребрача, у пријатном разговору са грађанима Суботице дотакли су се многих значајних улагања са свих нивоа, од републичког, преко покрајинског па до локалног, како у инфраструктуру тако и у мере директне помоћи грађанима. Управо то је доказ да ће на предстојећим изборима глас за листу број 1. “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” бити глас за слободну, самосталну, суверену државу која наставља да напредује, ниже историјске успехе, чува свој народ и његове интересе. 

„Спровели смо тешке реформе, много тога смо урадили, много чега се одрекли, али нам је земља кренула напред” речено је на скупу. Подједнако водимо бригу о нашим најстаријима али и о нашим младима, и у континуитету улажемо у пројекте који су везани за запошљавање младих, за отварање нових радних места, за њихову прву плату.

Учесници скупа су посебно задовољство изразили конкретним мерама за подстицај младих да своју породицу заснују у Србији и да своје снове остваре овде. 

Са таквом политиком ћемо наставити и након 17. децембра, и зато је важно да заокружите листу под бројем 1 “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане”.