Вести

Посета Николе Селаковића

Градски одбор Српске напредне странке Суботица био је домаћин члану Председништва СНС, Николи Селаковићу.

Добродошлицу су му пожелели, координатор за Севернобачки округ испред Извршног одбора, Драган Поповић, помоћници координатора Бруно Килић и Ђорђе Тришић, повереници ГрО СНС Суботица, Стеван Бакић и Бојан Шоралов, као и чланови ГрО, који су овим поводом изразили велико задовољство.

Селаковић је током свог излагања подсетио на важне пројекте за Суботицу који се данас реализују захваљујући доброј политици Владе Републике Србије на челу са председником Александром Вучићем.

„Оно што треба да применимо је један од начина рада нашег председника, а то је да ништа не препушта случају. Такав пример треба сви да следимо. Брза пруга за Суботицу значи да ће бити на сат времена времена од наше престонице. То је одмах потпуно другачији, потпуно нови начин живота, нова радна места, бољи квалитет живота и потпуно други начин живота.”, рекао је Селаковић, осврнувши се на резултате последњих избора који су, како је рекао, показали огромно поверење и подршку досадашњем раду.

„Ако као Странка мислимо да имамо будућност и да даље водимо Србију следећи програм председника Вучића, имамо да учимо још много од њега самог. Толико је тога доброг што смо урадили и за наше општине, за наша села, за наше градове, за Покрајину и за целу државу", закључио је Селаковић.