Вести

Подршка председнику Александру Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке Суботица даје апсолутну подршку политици председника Републике Србије Александра Вучића, а његово повлачење са места председника било би погубно и са несагледивим последицама за нашу државу и решавање питања од највећег националног и државног значаја – питање Косова и Метохије.

Притисци на Србију све су јачи, а Александар Вучић једини је који може да се избори за решење у најбољем интересу српског народа и српске државе.

Дани који су пред нама су све тежи, али предаја никада није била опција, нити ће бити, све док је на челу Србије Александар Вучић!

Косово и Метохија данас се брани одлучношћу да се сачува наша колевка и наш идентитет, одговорношћу да се сачувају животи нашег народа на Косову и Метохији и храброшћу да се истина и став каже свима у лице!

Више него икада неопходно нам је јединство и стабилност, и јединствен став свих политичких чинилаца, без обзира на политичка опредељења, а све у служби своје државе и грађана. Бранимо највећи национални интерес, бранимо кућу из које смо сви потекли – бранимо наше Косово и Метохију.

Српска напредна странка и Србија на чијем челу не би био Александар Вучић - незамисливо је стање које би изазвало катастрофу са несагледивим последицама по државу и народ Србије.

Градски одбор Суботица свим срцем је уз председника –Живео Александар Вучић, живела Србија!!!