Вести

Подела новогодишњих пакетића

Поштујући прописане епидемиолошке мере, Градски одбор СНС Суботица организовао је по Месним одборима акцију поделе новогодишњих пакетића најмлађим суграђанима. 

У намери да и у овим ограниченим околностима због епидемиолошке ситуације обрадујемо многе породице и малишане који Божић славе по Грегоријанском календару, вишечлане  породице, али и оне који су слабијег материјалног положаја,
током дана смо покуцали на врата многих мештана Месних заједница на ободима града и на несвакидашњи начин обрадовали домаћине, а посебно најмлађе. 
 
Осмех и радост на лицу многобројне деце у Вишњевцу, Чантавиру,  Келебији, Хајдукову, Бачким Виноградима, Новом Жеднику и Бачком Душанову само су потврда да су наши активисти имали добру замисао и веома успешно  реализовали ову акцију. Средства за набавку пакетића обезбеђена су личним донацијама чланова странке.  
 
 
У градским срединама, наши активисти узели су учешће у овом догађају кроз активности у Месним одборима Кертварош, Макова Седмица, Нови Град... 
 
Обилазећи домаћинства, активисти ГрО СНС Суботица, пожелели су суграђанима да предстојеће празнике проведу у миру и благостању, радујући се Божићу у кругу најмилијих.