Вести

Почело прикупљање подршке Вучићу, Бакић и Пастор заједно потписали

Одмах по објављивању кандидатуре Александра Вучића за председника државе на предстојећим председничким изборима, чланови и присталице Српске напредне странке у Суботици почели су да пристижу у страначке просторије, те су за кратко време створене гужве на свим пунктовима.

На једној од 5 локација на којима су грађани Суботице имали могућност да својим потписом подрже Вучићеву председничку кандидатуру, Стеван Бакић и др Балинт Пастор, заједно, својим потписима подржали су кандидатуру Александра Вучића, а у обраћању медијима након тога, Стеван Бакић рекао је да је одзив грађана велики јер је Српска напредна странка кандидовала најснажнијег, најмарљивијег, најбољег.

„Позивам све грађане да гласају за Александра Вучића јер је Вучић гарант одбране националних и државних интереса Републике Србије, гарант политичке стабилности и економског напретка Србије", рекао је Бакић и додао да је Александар Вучић показао шта може да се постигне радом, марљивошћу и дисциплином.

Он се захвалио свим коалиционим партнерима на подршци кандидатури Вучића за председника и рекао да је убеђен да ће грађани Србије да се одлуче за наставак развоја Србије, сигурну будућност наших грађана и наше Србије, за државну политику коју ће водити снажан лидер, поштован у свету, лидер иза којег дела говоре.

Све друго би било, наводи Бакић, враћање у прошлост, пометњу и увод у нестабилност.

Др Балинт Пастор је, обраћајући се медијима, рекао да је Александар Вучић кандидат не само Српске напредне странке већ и Савеза Војвођанских Мађара и свих странака које су чиниле владајућу већину. Он је подсетио да је он испоштовао све досадашње договоре и када је реч о интересима мађарске националне заједнице и када је реч о подршци пројектима у Суботици, и да је све што је обећано – и испуњено.

„Зато Савез војвођанских Мађара даје подршку Александру Вучићу за председника, и зато ћемо данас у канцеларијама широм Војводине прикупити више хиљада потписа подршке“ истакао је Пастор.