Вести

Организација базирана на професионализму и одговорном понашању гарантује сигуран успех

Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке и члан Председништва СНС-а Дамир Зобеница, координатор за севернобачки округ испред Извршног одбора Драган Поповић и његов помоћник Урош Лончар, присуствовали су састанку који је у просторијама Градског одбора у Суботици одржан уз поштовање свих епидемиолошких мера. 
 
На састанку се говорило о неопходном подмлађивању странке и анализирала се  страначка организација како би се додатно унапредио рад. Зобеница је у обраћању присутнима рекао да је Српска напредна странка у претходном периоду била најодговорнији политички чинилац у Србији, као и да разговори са чланством и брига о сваком грађанину, о свакој породици, настављају да буду приоритет у страначком раду. Дамир Зобеница је рекао да таква организација, базирана на професионализму и одговорном понашању, гарантује сигуран успех.
 
У присуству чланова СНС Суботица, младих активиста и представника Месних одбора,  разматране су и актуелне унутарстраначке теме на локалном нивоу. Говорило се и о политичким и економским темама, а пре свега о пројектима који су у Суботици реализовани или су у току, помогнути са покрајинског и републичког нивоа.
 
"Српска напредна странка је политичка организација чији је основни циљ бољи живот наших грађана. Управо из тог разлога посете попут ове веома су корисне и на овај начин се омогућава размена искуства и знања, те усмеравање у правцу који ће  допринети ефикаснијем раду и решавању евентуалних проблема“ – нагласио је члан Председништва и потпредседник ИО СНС Дамир Зобеница.