Вести

Никола Селаковић у посети ГрО СНС Суботица

Градски одбор Српске напредне странке Суботица данас је посетио члан Председништва Српске напредне странке, Никола Селаковић.

Њега су дочекали повереници ГрО, Стеван Бакић, Милимир Вујадиновић, Бојан Шоралов, као и чланови суботичког одбора, који су изразили велико задовољство посетом Николе Селаковића најсевернијем граду Србије.

„Када имате мир и стабилност онда се на то надовезује економски раст, повећање плата и пензија. Ако погледате, 90-их нисмо имали мир, 2000-их нисмо имали стабилност.

"Ово је први период у модерној историји да имамо и једно и друго", рекао је Селаковић и додао, да Србија има озбиљног и јаког лидера, који је знао како да иде у сусрет догађајима.

Такође, члан Председништва је истакао да је Србија спремна упркос изазовима који су пред Европом.

"To je зато што имамо јаког лидера, а јак лидер је онај који зна да у тешком времену доноси праве одлуке, а да народу буде добро" рекао је Селаковић.

На састанку се подсетило и на важност и значај избора који се одржавају 3. априла, јер победа СНС и Александра Вучића су наставак Србије на путу просперитера, мира и стабилности.