Вести

Најоштрија осуда срамних лажи и клевета опозиције

Градски одбор Српске напредне странке Суботица најоштрије осуђује још један у низу срамних покушаја опозиције да преко Ђиласових и Шолакових медија фабрикују лажи и клевете, у покушају да на тај начин умање свој бес и исфрустрираност због убедљивог изборног краха.

У недостатку било каквог програма везаног за напредак и развој Србије, и овога пута не мењају стил и методе, а и мета је остала иста - председникова породица. Након срамних напада на оца и сина, на ред је дошао још један члан породице, овога пута председников брат – Андреј Вучић.

Градски одбор Српске напредне странке Суботица увек ће стајати уз Александра и Андреја Вучића, и у име сваког свог члана најжустрије осуђује овакве прљаве кампање, које ширећи лажи и дезинформације кроз тајкунске медије, угрожавају животе грађана али и саме Србије.

Породица председника Вучића непрестана је и главна мета тзв. лидерима опозиције који, по ко зна који пут, измишљотинама настоје да повреде част и углед председника. Што су бруталнији и тендециознији напади на Александра и Андреја Вучића, показатељи неспособности опозиционих лидера све су јаснији.

Љуска злоба увек долази од немоћи, а своју немоћ лидери опозиције поново покушавају да прикрију у тзв. независним медијима пласирајући обмане и лажи, онакве каквих би се застидео свако ко поседује имало морала.

И уместо да преиспитују своје понашање, у болесној жељи да се домогну власти лидери опозиције настављају прљаву кампању којом се служе од момента када су профитирајући на трагедији и осмислили свој слоган, а код грађана Србије будећи тако само презир.

Србија ће наставити пут и политику напретка и развоја коју су грађани препознали и њену исправност потврдили на изборима, а Александар Вучић и убудуће ће - вољом грађана - предводити Србију, и то јаче него било када, јер је његова снага одраз снаге његове породице!