Вести

Најоштрија осуда морбидних напада опозиције на председника Србије

Градски одбор Српске напредне странке Суботица најоштрије осуђује поновне морбидне потезе опозиције усмерене према председнику Републике Србије, изражене кроз објављивање фотографија на којима је приказана умрлица Александра Вучића.

Сада је свима јасно да је ово само још један покушај у низу да се насиљем и активностима непримереним нормалном човеку боре за власт, уместо политичким програмом, и доказ да сe границе здраве психе код опозиције очито све више померају.

Градски одбор СНС Суботица пружа недвосмислену и снажну подршку председнику Александру Вучићу јер  овакви потези опозиције само говоре у прилог томе да Александра Вучић многима смета у борби за јаку, независну, стабилну Србију!

Фотографије које круже друштвеним мрежама у виду умрлице показују да опозиција поново удара на председника Александра Вучића, а најновија монструозна активност предвођена Драганом Ђиласом и Мариником Тепић има упориште у мржњи и немоћи.

Грађани Србије већ су небројено пута на изборима  показали шта мисле о морбидној и поремећеној политици опозиције и њиховим јасним позивима на насиље, али овакви примери безумља у главама лидера опозицији не могу а да не запрепасте.

Доста је више  свакодневних претње смрћу председнику државе, које постају редовна појава!  Најоштрије осуђујемо овакав чин и начин на који лажне патриоте изражавају болесне жеље и борбу да се домогну власти.

То се, срећом по ову државу и народ, неће догодити!

Живела Србија!