Вести

Награда за Богдана Лабана

Обележавајући 9. јун као јубилеј, 40 година од оснивања и 165 година постојања у Новом Саду Регионална привредна комора Нови Сад, доделила је награде најуспешнијим компанијама и појединцима.

Међу компанијама из енергетског сектора какве су Нафтна индустрија Србије и Шнајдер Електрик као истакнути појединац добитник Повеље Регионалне привредне коморе Нови Сад за изузетан допринос развоју привреде Региона је директор Електровојводине Богдан Лабан.

- На челу великог тима који се зове Електровојводина сам од априла 2014. године. Заједно са менаџментом Електровојводине у периоду од годину дана остварили смо добит у пословању већу од 2,3 милијарде динара. Ова награда је признање да је то што смо урадили заиста вредно како за унапређење функционисања Електропривреде Србије у целини тако и електроенергетског система Србије, а што сматрам да представља и допринос развоју привреде – изјавио је директор Електровојводине Богдан Лабан.

 

Начином функционисања једна од водећих регионалних привредних комора, Регионална привредна комора Нови Сад омогућила је привлачење страних инвестиција, пружање подршке развоју компанија, веће укључивање привредника, научних радника и врхунских стручњака свих профила у активности Коморе стварајући квалитетнији привредни амбијент.

ИЗВОР: Subotica.com