Вести

Хуманитарна акција у МО Кертварош

У оквиру хуманитарних активности које спроводи Градски одбор СНС Суботица, активисти Месног одбора Кертварош обишли су становнике који живе на територији овог МО и уручили им хуманитарне пакете.
Поштујући све епидемиолошке мере, активисти су одлучили да уруче хуманитарне пакете које су купили из сопствених средстава чланова и симпатизера странке. 
 
"Ово је још једна акција коју смо спровели у жељи да помогнемо породицама слабијег материјалног стања, као и старијим суграђанима" рекла је једна од учесница акције испред МО СНС Кертварош.
Градски одбор СНС Суботица има за циљ да хуманитарним акцијама помогне свима онима којима је та помоћ неопходна, те се овакав вид активности организује у континуитету.
 
"Овакав знак пажње којим показујемо константну бригу о грађанима у жељи да помогнемо у превазилажењу свакодневних проблема са којима се сусрећу, увек измами осмех суграђанима.
Стално смо у контакту са старијим и болесним мештанима које смо обилазили и увек им  стојимо на располагању", истакла је испред Месног одбора Кертварош Наталија Дугоњић.