Вести

ГрО СНС Суботица: Најоштрије осуђујемо срамне изјаве Бојана Пајтића и Јове Бакића

Градски одбор СНС Суботица најоштрије осуђује срамне изјаве Бојана Пајтића и Јове Бакића,  изречене на тајкунским медијима,  са којима заједно раде на дестабилизацији ситуације у Србији. Сматрамо да је крајње лицемерно понашање некадашњег функционера ДС Бојана Пајтића који је годинама обмањивао грађане Србије заједно са својим сарадницима, међу којима је и пулен Јово Бакић.

Питамо ко сте ви да одређујете ко треба, а ко не треба да се бави  политиком? Откуд вам морала    да ви говорите о лустрацији?

Грађани још памте пустош коју сте  оставили управо ви који сте припадали  интересној групи задуженој за пљачку,  између осталих,  Развојне банке Војводине, Фонда за развој, Фонда за капиталне инвестиције и још много тога. Грађани још памте и знају колико сте опустошили ову државу и колико сте урушили њен углед.

У недостатку аргумената срамно  се служите неистинама и лажима. За разлику од вас и ваших функционера који су себи пунили џепове,  председник Србије Александар Вучић свакодневно ради за добробит свих грађана,  чини оно што ви никада нисте смели ни хтели, а то је да са својим тимом и премијерком  Аном Брнабић изналази решења,  преузима одговорност, доноси мере које ће  унапредити  Србију како би постала уређеније и боље место за живот.