Вести

Градски одбор донирао телевизор

Захваљујући донацији Градског одбора Српске напредне странке у Суботици, Удружење "Трећи камен од Сунца" имаће могућност да убудуће квалитетније и садржајније функционише.
Донацију, ЛЦД Телевизор, обезбеђену средствима функционера странке, представницама овог невладиног Удружења које се бави остваривањем циљева у области животне средине и одрживог развоја, уручио је Бојан Шоралов, један од повереника суботичког Градског одбора.
Телевизор ће им, како напомињу представнице Удружења, служити за презентације и едукацију, кроз њихове редовне активности подизања еколошке свести код младих.
Наташа Врапчевић, амбасадор Климатског пакта ЕУ, сертификовани едукатор Националне Георгафије нагласила је да Удружење током својих активности спровело више пројеката у циљу спречавања негативних климатских промена, и да ће ова донација итекако помоћи даље активности удружења.
У разговору са представницама Удружења он се захвалио на њиховом досадашњем волонтерском активизму и ентузијазму у циљу заштите животне средине, истакавши да Српска напредна странка велики значај придаје екологији и заштити животне средине, да је екологија наш приоритет и да настављамо да и на локалу спроводимо све пројекте и активности којима је циљ да унапредимо стање животне средине.