Вести

Грађани на првом месту

Радећи на развоју града,  подижући институције и установе, стварамо услове за бољи живот наших грађана.  Глас грађана  наша је водиља на путу стварања успешног и развијеног  града, и зато  Српска напредна странка ,Градски одбор у Суботици, поздравља потез Градоначелника  Стевана Бакића да сваке среде, почевши од 2.септембра, од 12.00 до 14.00 часова, у Плавој сали Градске куће, примати грађане на разговор.

Политика Српске напредне странке заснива се на интересима свих грађана , а не појединаца и зато смо увек и у сваком тренутку на располагању грађанима. Суботичани ће, на овај начин, у непосредној комуникацији са градоначелником имати прилику да изнесу предлоге,
сугестије, иницијативе и проблеме које се односе на ингеренције Градске управе, како би заједнички дошли до решења и допринели бољем функционисању града.

Грађанима ће, као што смо и обећали, посвећена неопходна пажња. „Грађани су могли да виде да бринемо о њима и то заиста и чинимо",  поручио је Бакић и додао „Желим да чујем проблеме са којима се људи суочавају и верујем да ћемо највећи део проблема успети да решимо."