Вести

Ефикасно решавање проблема грађана

Стално и непосредно  комуницирање са грађанима које даје резултате кроз решавање проблема наших суграђана, резултирало је већим поверењем  у Српску напредну странку, Градски одбор у Суботици, које је евидентно јер се грађани свакодневно захваљују третманом који имају приликом посете градоначелнику Бакићу из СНС-а.

Стеван Бакић и ове среде отворио је врата  грађанима  који су се раније пријавили за разговор,  у редовном термину од 12:00 до 14:00 часова. Од почетка месеца 32 наших суграђана искористило је прилику да у разговору затражи помоћ за проблеме са којима се суочавају, од личних, преко административних до комуналних. У најкраћем року испитују се околности сваког случаја и траже решења, о којима се грађанима увек даје повратна информација. Сваке недеље сарадници састављају пресек резултата постигнутих између два пријема.

Уверени смо да је овакав начин руковођења градом  прави пут да покажемо, као странка, колико је сваки појединац, понаособ, једнако важан као део система.

Српска напредна странка, Градски одбор Суботица, напомиње да је непосредна коминикација са грађанима изузетно важна, као начин да чујемо њихове сугестије, предлоге, иницијативе и проблеме.

Локална самоуправа чији је стожер Српска напредна странка, Градски одбор у Суботици, тако само наставља добру праксу коју спроводи и Градски одбор, да грађане укључи у решавање питања од значаја за град, али и да помогне многима у решавању сопствених проблема.

"Уколико сви ми који смо носиоци извршне власти и својим одлукама и деловањем не ослушкујемо потребе својих суграђана и није спремни да на што ефикаснији начин решавамо њихове проблеме, узалуд нам је функција на коју смо постављени" рекао је члан Главног одбора СНС и градоначелник Суботице Стеван Бакић који је, уз поштовање мера заштите  одржао још један у низу пријема Суботичана.