Вести

Донација Републике Српске суботичким школама

Представништво Републике Српске у Београду донирало је суботичким школама око 700 књига, док је Дому за децу „Колевка“ поклоњена конзола за игрице.У Гимназији "Светозар Марковић", делегација Представништва Републике Српске у Србији, коју је предводио директор Представништва Млађен Цицовић, поклонила је ОШ "Јован Микић", ОШ "Боса Милићевић" из Новог Жедника и Гимназији "Светозар Марковић" издања са последњег Међународног Београдског сајма књига. Догађају су присуствовали Милимир Вујадиновић, члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и Јасмина Стевановић, секретар Секретаријата за друштвене делатности Града Суботице.
Међу основним задацима Представништва су промоција вредности које има Република Српска и јачање сарадње са установама у Србији.
- Веома смо захвални на овим донацијама, нарочито што су у питању књиге, које су вредан поклон ђацима. Ово је знак пријатељства и добрих намера између две државе и верујем да ће бити још много пројеката на којима ћемо заједно учествовати – нагласила је Јасмина Стевановић.