Вести

Честитке и подршка Милошу Вучевићу

На предлог Александра Вучића, на челу Српске напредне странке у наредном периоду биће Милош Вучевић, а Градски одбор Српске напредне странке Суботица упућује честитке и подршку Милошу Вучевићу.

Избор Вучевића за нас је најлогичији и најразумљивији предлог, јер смо уверени да ће Милош Вучевић  одговорно и посвећено наставити борбу за Србију пристојних људи и патриота, за слободарску  Србију и за програм којим се наставља  развој и напредак Србије.

Пред нама су велика искушења и још много задатака,  од којих је тренутно најважнији формирање Народног покрета. Српска напредна странка својом снагом, и организационо и идејно, биће стожер националног политичког уједињења, те настављамо путем који је јасно одредио Александар Вучић.

Градски одбор Суботица наставља да на том путу даје свој допринос у борби за бољу будућност али и садашњост сваког нашег грађанина јер тако ћемо, на најбољи начин, бити  подршка новом председнику Српске напредне странке Милошу Вучевићу. Предстоје му велики задаци, oд којих је најважнији да  оправда поверење Александра Вучића и настави пут на даљем  развоју странке.