Вести

Александар Вучић са Суботичанима наТргу

Александар Вучић, Први потпредседник Владе Србије и лидер Спрпске напредне странке, данас је у склопу посете Суботици на Тргу слободе разговарао са Суботичанима и члановима и симпатизерима СНС-а. Вучић је говорио о планираним реформама у земљи, и плану како да се смањи незапосленост као један од најважнијих пробелема Србије.
„Захваљујем се грађанима на свакој врсти подршке, на огромној енергији и снази коју нам дајете. Пред нама је огроман посао да од земље направимо модерну, пристојну државу, и истом оном жестином и борбеношћу којом смо ушли у борбу против корупције и криминала и против болесног система који смо затекли. истом том енергијом треба да се боримо за оздрављење привреде, за напредак економије и нова радна места.“ Александар Вучић истакао је да је приликом посете Суботици договорио отварање нових радних места и да очекује да ће у годинама које су пред нама проблем незапослености у Суботици бити готово у потпуности решен.
„ Очекујем да се ваш глас најјаче чује 16.марта. Много је више оних који желе дс живе у нормалној Србији од оних који Србију желе да врате у муљ и жабокречину, у лажи, време пљачкашких приватизација и лоповлук који нас је довео до ивице беде и катастрофе“ рекао је Александар Вучић у обраћању окупљеним грађанима Суботице, и поручио „ Испред себе постављајте велике резултате и велике жеље, као што смо ми себи поставили циљ да 16.марта имамо више гласова него сви остали заједно.“