Вести

Активисти СНС у разговору са грађанима

Активисти Градског одбора Српске напредне странке у Суботици, из чак 18 месних одбора, на штандовима постављеним на девет локација у градским и приградским Месним заједницама, разговарали су са грађанима, делили страначки информатор и представљали програм странке.

Била је ово прилика да размене информације са грађанима и анализирају постојеће проблеме. „Наша деца  и најстарија популација  у фокусу су програма Српске напредне странке, и ми смо преко наших одборника који чине велику већину у локалном парламенту, донели низ мера и одлука којима је локална самоуправа финансирала низ нових пројеката којима се улаже у будућност деце и омладине" истичу активисти. Брига о најстаријој популацији такође је један од приоритета, а  Реконструкција Опште болнице у Суботици најважнији је пројекат који занима грађане. Путна инфраструктура и озбиљна улагања у чак 22 шлоле само су неки од реализованих инвестиција које се наишле на похвалу код Суботичана. 

Директна комуникација са суграђанима приликa je да се чују и проблеми грађана и да им се помогне кроз многобројне акције које спроводи Градски одбор Српске напредне странке у Суботици али и да се промовише све оно што ће Српска напредна странка чинити за будућност наше деце.