Саопштења

Стеван Бакић: Што више нападате, наше јединство је веће

Готово да је немогуће да прође неколико дана без новог бестидног, циљаног и са тајкунских медија у јавност пласираног, напада на председника Вучића и његову породицу.

Недавно сам реаговао на оптужбе упућене из региона због песме, а данас се председников син, Данило, по ко зна који пут, суочава са нападима због свог родољубља и спремности да помогне племените акције.

Пошто су лишени својих дојучерашњих плаћеника у државном систему, непријатељи Србије могу да рачунају још само на медијске упосленике Драгана Ђиласа, који по цео дан седе и траже било какав помен Александра Вучића и његове породице, измишљајући увек нове начине да слажу, увреде и лажно оптуже.

Тако се племенити чин младог човека, да учествује у донацији српском ветерану који је био изложен правном насиљу и неправедној осуди стране државе, проглашава за криминални чин. Подижу глас, у сложном хору мржње и презира, због неке количине новца који је скупило хиљаде и хиљаде навијача највећег спортског друштва на Балкану, они којима није никакав проблем што је само један човек, не прикупио, већ украо од своје државе и њених грађана 619 милиона евра.

Не могу да се помире са чињеницом да Данило Вучић није као они, који никада не би поштено радили за плату, нити би од својих примања одвојили део да помогну српском јунаку. Данило Вучић им је крив што Србија и њени млади људи неће да дозволе да хероји који су бранили наш народ остану на цедилу.

Они су борцима наменили просјачки штап, до којег су скоро довели и целу Србију.

Сада би и да нам забране да их за њихове лажи и клевете јавно прозовемо. Како се само усуђујемо да бранимо председника своје државе и једног сјајног младог човека, који им је највише крив кад обилази манастире, поштено ради и помаже онима који су бранили Србију.

Ја им поручујем да ће наше јединство бити само веће и наша подршка председнику Александру Вучићу само снажнија и одлучнија! Никада нас неће ућуткати и никада се нећемо предати!

 

Повереник ГрО СНС Суботице

Стеван Бакић