Саопштења

Садња више од 1200 садница у вртићу „Хајди“ Предшколске установе „Наша радост“

Градски одбор СНС Суботица континуирано ради на заштити и очувању животне средине, кроз  активности својих Месних одбора. 
"Показали смо спремност да многобројним акцијама  уредимо наш животни простор", кажу у ГрО СНС Суботица.
 
Овим путем пружамо апсолутну подршку како локалним, тако и републичким  институцијама, када се разговара о важним темама у овој области, а првенствено о системској еколошкој едукацији деце и младих и подизању свести о заштити животне средине.
 
Тим поводом, Градски одбор подржава акцију започету у Суботици која, садњом више од 1200 садница у вртићу „Хајди“ Предшколске установе „Наша радост“, има за циљ не само очување животне средине него и едукативну компоненту. Акција ће, најављено је, током године обухватити све градске и приградске школске и предшколске објекте.
 
„Садњом дрвећа, у којем ће учествовати и наши мали Суботичани, учимо их правим вредностима, очувању неговању и важности здраве животне средине. Тиме стварамо здравије окружење за нашу децу" рекао је Стеван Бакић, а суботички одбор СНС-а поздравља овај потез и подсећа  да кроз овакве акције деца на најбољи начин упознају природу  и значај развоја екологије.
Природа јe наше највеће богатство, а наша обавеза је да бринемо о њој.