Подршка шефу државе

Стеван Бакић испред Српске напредне странке, Градског одбора у Суботици, огласио се подршком шефу државе поводом позива Бориса Тадића упућеног председнику државе Александру Вучићу.

„Позив Тадића на ТВ дуел подстакао ме је да се огласим јер је одраз велике немоћи коју Тадић и његова дружина исказују дуги низ година, а само је доказана неизласком на изборе и нападима “из пећине“,  када већ не могу пред народ. Да бисте презентовали  нешто ТВ дуелом, иза вас  морају да постоје резултати, а иза Бориса Тадића и његових политичких истомишљеника стоје девастиране фирме, пропала привреда, урушена инфраструктура  и национално понижење. Иза Александра Вучића  стоје резултати који су видљиви, успеси који су препознатљиви и подршка грађана исказана на изборима која је већа него икада.

Господин бивши је све само не достојан супарник председнику Вучићу. Господин бивши са дружином, заправо је елементарна непогода која је погодила Србију, док је председник Александар Вучић нешто најбоље што се догађа  држави Србији у новијој историји."

Како наводи Бакић, на сцени поново имамо и садашњег коалиционог партнера Вука Драшковића. „ Ако се осврнем на његову блиску прошлост,  у одабиру између кабинета Мике Шпиљака и Данице Драшковић одабрао је, по сопственом признању, каријеру у кабинету Мике Шпиљака. То ваљда довољно говори о њему самом".

Коментаришући прозивке упућене њему одмах по постављењу на функцију првог човека града изјавио је: „Одмах по именовању прозвала ме једна мања група људи на локалу која себе назива странком подсећајући на мој усклик „Гранде Александре“. Запамти Србијо, председник  је далеко већи него што сам ускликнуо, а многе земље у региону дале би све да у својим редовима имају једног Александра Вучића. Зато у тренуцима када Србију чекају тешки разговори изражавам безрезервну подршку Великом Александру Вучићу у тренутку када доживљава највеће нападе из споља и изнутра, а борећи се за националне интересе Србије и градећи квалитетне односе са свима. Нико ми не може одузети право да од срца подржим борбу председника да не прихвати наметање независности Косова и Метохије и борбу против свих оних који навијају да Србија опет буде бачена на колена, баш као у време њихове владавине“.