Вести

Саопштење ГрО СНС Суботица

Градски одбор Српске напредне странке Суботица најоштрије осуђује поновни позив на убиство председника Републике Александра Вучића од дела опозиције. Овога пута,  Милош  Јовановић спремио је свог пулена  Ацу Половинy,  да  инсинуирано позове на убиство председника Србије, огласивши се на Инстаграм налогу речима „Срби су убијали краљеве и своје, и туђе, за далеко мање од овога. Да ли би убиство потписника било правично или претерано?“, обмањујући притом грађане Србије лажима  да је председник Вучић нешто потписао у Бриселу.

Сада је свима јасно да лажне патриоте не желе мир и стабилност Србије, и да им је најмање важно решавање питања Косова и Метохије!

Лажи се смењују из дана у дан али народ, срећом, врло добро зна са колико се упорности и снаге једино Александар Вучић бори да сачува  наше националне интересе. Зато овакве нападе доживљава као напад на сопствену  државу и свој народ.

Иако је јасно поновио да неће признати лажну државу Косово, нити подржати пријем у чланство у УН - и  даље је изложен  нападима и претњама смрћу!

Градски одбор СНС Суботица пружа недвосмислену и снажну подршку председнику Александру Вучићу у борби за јаку, независну, стабилну Србију,  борбу за српски народ на КиМ и мир и стабилност! Доста је више  свакодневних претњи смрћу председнику државе, које постају редовна појава!  Најоштрије осуђујемо овакав чин и начин на који лажне патриоте изражавају болесне жеље и борбу да се домогну власти.

То се, срећом по ову државу и народ, неће догодити!