Вести

Разговор са житељима Носе

На састанку са житељима Носе, представници суботичког градског одбора Српске напредне странке и месног одбора Хајдуково, разговарали су о важним питањима за становнике овог пограничног насеља.

У присуству страначких функционера Роберта Балка, Огњена Голубовића, Јасмине Стевановић, Драгутина Соковића, Душка Петровића и Илдико Витушка, председник МО Фехер Илеш упознао је присутне са пројектима који су, на иницијативу чланова Месне заједнице из редова Српске напредне странке, урађени уз подршку јавних предузећа.

Градска управа је увек имала слуха да саслуша све што нам је било потребно за квалитетнији живот житеља Хајдукова, речено је на састанку на коме се, осим о предстојећим локалним изборима, разговарало и о плановима за наредне четири године. У првом плану је постављање асфалта на делу пута, чиме би главни пут у Носи био у потпуности асфалтиран, боља снабдевеност струјом, помоћ мештанима у области пољопривреде и социјалне заштите.

„Постављање асфалта на делу пута између Малих Пијаца и Носе од највећег је значаја за све" рекао је Михаљ Шомођи, а Душко Петровић најавио је да ће велики проблем грађана Хајдукова, слаб напон струје у појединим деловима, бити решен јер је нова трафо станица уврштена у План инвестиција за 2024.годину. „ Кад обећамо - ми то и испунимо" рекао је Петровић.

Јасмина Стевановић подсетила је на бројне организоване акције за помоћ грађанима, најугроженијима су подељене гардероба, средства за личну хигијену, намирнице а за новорођено дете свака  породица је добила финансијску помоћ месног одбора.

Огњен Голубовић одговарао је на питања мештана везано за нфраструктуру, а Драгутин Соковић појаснио је сва издвјања и помоћи које град и држава дају у области пољопривреде.

Роберт Балко нагласио је да тежња Градског одбора Српске напредне странке за квалитетнији живот мештана Носе није од јуче. „Све што радимо - радимо за вас, и заједно са вама" рекао је.