Вести

Пријем грађана код градоначелника Суботице

Српска напредна странка  као један од основних принципа свог деловања истиче непосредну комуникацију са грађанима, и зато Градски одбор СНС-а у Суботици као пример таквом деловању истиче чињеницу да је нови Градоначелник Суботице из СНС-а Стеван Бакић сваке среде од  12 до 14 сати, на услузи  грађанима Суботице у решавању њихових проблема. Дубоко смо уверени да је то један од најбитнијих сегмената руковођења градом.

Српска напредна странка, Градски одбор Суботица,  напомиње да су директни разговори са грађанима  изузетно важни, у њима можемо чути њихове сугестије, предлоге, иницијативе и  проблеме.Глас народа је важан јер он осликава реално стање у нашем друштву На пријему код Бакића данас је било осам наших суграђана који су првом човеку града и члановима његовог Кабинета  изнели своје проблеме.
„Суботичани ће у непосредној комуникацији са градоначелником имати прилику да изнесу предлоге, сугестије, иницијативе и проблеме који се односе на ингеренције Градске управе, како би заједнички дошли до решења и допринели бољем функционисању града“.

Локална самоуправа чији је стожер Српска напредна странка тако само наставља добру праксу коју практикује и Градски одбор, да грађане укључи у решавање питања од значаја за град, али и да помогне многима у решавању сопствених  проблема. Од када је прошлог петка објављен термин за пријем грађана, за разговор са градоначелником  пријавило више од 30 Суботичана свих генерација.

– Учинићемо  све што је у законским оквирима и нашим надлежностима да решимо проблеме грађана, а током трајања пријема сви директори јавних предузећа су поред телефона и одазваће се сваком нашем позиву и озбиљно приступити овом послу.   - истиче Стеван Бакић.